newlook-090

Since 1988 New Look Business Centre has offered package offices for professionals.  It’s services are top notch in the industry but the interior hadn’t been renovated since it’s doors opened thus dropping the business a couple rungs in an increasingly competitive industry.

 

In 2013 BlueFish Studio was called in to redesign the public areas of the 13,000 sf floor plate.  Three themes were devised to break up the racetrack of corridors – City, Shore and Forest – with oversized graphic images and varying door finishes to define each area.  A bland empty space by a secondary elevator takes on new life as a lounge brought to life with a backlit art photo of spawning salmon, wood paneling and a seating area defined with a dropped ceiling detail.

The new look for New Look successfully relaunched the company boosting it’s appeal in the package office market.